Classic Poker Bad Beat Jackpot

Det er ved at være lang tid siden at den sidste vinder af den store Bad Beat Jackpot hos Classic Poker blev fundet, og det betyder at du nu kan vinde et rekord stort beløb hvis du skulle være så (u)heldig at tabe med fire ens i 10’ere eller bedre.

Verdensrekord

Den store jackpot er lige nu på mere end €1.210.000 og det er som bekendt mere end 8.5 millioner danske kroner. Dette er desuden det klart største beløb der nogensinde har været i en Bad Beat Jackpot i online poker, så det er på mange måder en god ide at begynde hos Classic Poker nu.

For at være sikker på at du har muligheden for at vinde din del af de mange penge er det vigtigt at du spiller ved de specifikke jackpot borde. Disse er markeret i lobbyen og så længe at du deltager ved disse borde har du en rimelig mulighed for at vinde en del af de mange penge som lige nu bare venter på at blive givet væk.

 

Skattefri poker

Classic Poker er som de fleste ved 100 % skattefrit og det gælder også de penge du måtte vinde i den store jackpot. Du kan med andre ord blive millionær og være sikker på at dine penge er fritaget fra beskatning hvis du skulle være den glade taber af en stor hånd hos Classic Poker.

Hvis du gerne vil være med i ræset om at vinde en del af de mere end €1.000.000 der nu er i den store jackpot så besøg Classic Poker i dag og spil skattefri poker samtidig med du forsøger at vinde verdens største online poker jackpot.

200 % sign-up bonus

Du kan desuden få en flot 200 % sign-up bonus på op til €1000 som ny spiller hos Classic Poker som du med fordel kan spille fri samtidig med du prøver lykken ved de udvalgte bad beat borde. Opret konto hos www.da.classicpoker.com.