De populære skrabespil på nettet hos Danske Spil

I mange år har skrabespil været de små kuponer, med glitrende farver, der har stået nede i kiosken ved kasseapparatet.

Sådan er det stadig, stort set alle steder, men Danske Spil har taget det skridtet videre.

Spil skrabespil hos Danske Spil ->

 

Du slipper for at gå i kiosken

Danske Spil har gjort det lettere for dig, som hygger dig med at sidde og skrabe på de små kuponer. Du kan nemlig fremover gå ind på danskespil.dk og finde alle de klassiske skrabelodder online. Du får samme oplevelse med at du selv bestemmer hvilke felter du ønsker at skrabe og du får også den rustikke skrabelyd med, når den virtuelle onlinemønt glider over skærmen.

Udvalget er selvfølgelig lige så stort som ved din lokale købmand. Måske er udvalget endnu større, for på nettet løber de aldrig tør for skrabelodder og her finder du alle de forskellige skrabelodder hjertet kan begære.

Lige nu kan du deltage i millionjagten, hvor du har 16 felter at skrabe og hvor det naturligvis gælder om at finde tre ens beløb i samme felt for at få udløst en gevinst.

I alt har Danske Spil 66 forskellige skrabespil online, udvalget findes ikke større og bedre end hos danskespil.dk.

 

En konto til det hele

Er du allerede kunde ved Danske Spil kan du blot flytte midler fra dine andre konti over til din hovedkonto, også er du i princippet klar til at spille. Gå ind og vælg hvilket skrabe lod du ønsker at købe, også er du igang.

Skulle du være heldig at vinde ryger gevinsten direkte ind på din Danske Spil konto og du kan frit fordele pengene på dine andre Danske Spil konti, hvis du for eksempel spiller poker eller casino, mere enkelt bliver det ikke.

Hvis du ønsker lige at se det hele an, kan du uden problemer prøve de virtuelle skrabespil for sjov.

Der får du præcis den samme oplevelse, som hvis du havde betalt med rigtige penge.