Har FCK chancer for at gå videre i Champions League?

CLI går spillede AaB returkamp i Champions League, og her storskuffede det nordjyske mandskab, da de tabte med hele 4-0 til Apoel NIcosia. Det første opgør endte 1-1 i Aalborg, og det var en kamp, hvor AaB dominerede opgøret fuldstændigt, og spillede cyprioterne helt i bund.

Desværre lykkedes det ikke AaB at vinde, og de var derfor presset frem på banen i Cypern, da de skulle score mindst et mål. Den strategi gav desværre ikke pote, og det endte med et pinagtigt nederlag på 4-0 til Apoel.

Få det store Champions League overblik her —>

I dag gælder det så FC København, som er Danmarks sidste chance for at få et hold med i gruppespillet i Champions League. FCK’s chancer er dog noget så små, da de i det første opgør blev kørt ud på røv og albuer af et velspillende tysk mandskab, der kun lod FCK score på dødbolde.

Tyskerne sov ved FCK’s to scoringer, men alligevel endte Bayer Leverkusen med at kunne tage hjem fra Telia Parken med en overbevisende sejr på 2-3. Det resultat bør være nok for Leverkusen, da FC København skal score min. to mål for at gå videre, og det er formentlig ikke engang nok. Oddsene på FCK afspejler da også, hvor små deres chancer reelt er for at gå videre, da man lige nu kan få odds 11 på FC København til at vinde over Leverkusen.

Oddsene på at FCK går videre til gruppespillet er endnu højere, og her kan man altså score hele odds 26.00, hvis det lykkes FCK at besejre Leverkusen med det nødvendige resultat.

Det ligner ikke noget godt dansk Champions League år, og det er de færreste FCK fans, der reelt tror på muligheden. Hvis FCK taber opgøret og ikke går videre, så er Danmark dog stadig repræsenteret ved Europa League, da både AaB og FC København vil deltage i den næstbedste turnering for europæiske klubhold.

FC Midtjylland spiller i morgen mod Panathinaikos på hjemmebane, men her skal FC Midtjylland ud og vinde med min. tre mål, da Panathinaikos vandt på hjemmebane med 4-1.