Her er den hotteste poker-streamer på Twitch

Det bliver stadig mere og mere populært at streame sit pokerspil på Twitch.tv, hvor tusindvis af pokerfans følger med på de mest populære kanaler.

En af de allerstørste og dermed hotteste poker-streams lige nu på Twitch, er Global Poker Leagues kanal, som du finder ved at søge på det på Twitch.tv.

Global Poker League har flere end 16.000 følgere netop nu, og i alt er kanalen blevet vist op mod 10 mio. gange.

Et af de store trækplastre netop nu på Global Poker Leagues kanal på Twitch, er selve Global Poker League-turneringen, hvor en række af verdens top poker pro’er dyster mod hinanden i hold, og vinderholdet tager $100.000 med hjem.

 

Følg Global Poker League på Twitch

Det er et voldsomt interessant stream at følge, og ambitioner har bestemt ikke været lave ift. udviklingen af Global Poker League. Man har nemlig fremstillet en pokersoftware udelukkende til formålet at kunne streame disse spændende kampe til GPL’s fans.

Vil du vide med om Global Poker League konceptet, og hvordan turneringen fungerer, kan du blive oplyst til fulde i denne tre minutter lange video, som forklarer hvordan Global Poker League fungerer:

Som du kan se er der altså tale om et vanvittigt fedt og spændende koncept, hvor du får poker liren helt ind under huden.

Du finder links til stillingen på GPL-kanalen på Twitch, hvor du kan læse alt værd at vide, og se hvornår de næste streams kører.

 

Hvem er værd at følge på Twitch?

Der er selvfølgelig mange flere hotte streamere på Twitch end bare Global Poker League. Ved at indtaste søgetermen “Poker” i søgefeltet, vil du lynhurtigt kunne danne dig et overblik over de streams der kører netop nu.

Du behøver derfor ikke abonnere på streams eller følge kanalerne, men det er helt klart en fordel, hvilket du kan læse mere om i vores artikel om poker på Twitch her.

I artiklen giver vi også et bud på en række populære streamere, som er værd at tilføje til din liste over fulgte kanaler.