Indskyd og modtag op til 1000 kroner fra Betsafe Sports

BetsafeDen aller første gang du indskyder penge til din Betsafe sportsbetting konto, har du en enestående chance for at gøre krav på op til 1.000 kroner i sportsbonus.

Det er med at tænke sig rigtig godt om, inden man vælger at lave sit første indskud til sin nye Betsafe sportsbetting konto. Ikke fordi det på nogen som helst måde er farligt, eller forbundet med nogen form for risiko. Det er heller ikke fordi du på anden vis vil komme til at fortryde, at du har valgt at indskyde penge til din Betsafe sportsbetting konto.

Den eneste grund til, at du skal tænke dig om en ekstra gang inden du laver et indskud til Betsafe. Det er fordi, at alle nye kunder hos Betsafe, som laver deres første indbetaling. De har alle sammen ret til at få fordoblet deres første indbetaling med 100 % op til 1.000 kroner. Dette tilbud er et unikt og enkeltstående tilbud, som ikke kan gøres om igen.

Derfor skal være ekstra opmærksom på, om du indbetaler 100 kroner, eller du indbetaler 1.000 kroner. Det vil jo være mega ærgerligt, at du kun indbetaler 100 kroner, og får 100 kroner fra Betsafe sportsbetting. Hvis du kunne indbetale 500 eller 1.000 kroner, og få 500 eller 1.000 kroner gratis og skattefrit fra Betsafe sportsbetting.

Når du har lavet indskuddet, vil du straks få udbetalt din skattefrie Betsafe sportsbonus. Det vil sige, at du med det samme, kan begynde at oddse for de penge du lige har fået i indbetalingsbonus fra Betsafe sportsbetting.

Betsafe har en gigantisk udvalg af forskellige sportsbetting muligheder. Du kan stort set spille på alle slags sportsgrene mellem himmel og jord, og du kan være sikker på at oddsene hører til blandt de bedste der findes på markedet i dag.

Det koster ikke en eneste krone at blive kunde hos Betsafe, og det tager ikke mere end et par minutter at registrere sig. Bagefter er du klar til at satse på alt lige fra dansk håndbold, til australsk fodbold. Det der ikke kan væddes og spilles på hos Betsafe, det er næsten ikke værd at bruge tid på.

Få din sportbonushos betsafe her!